Menu

Kjør trygt til teateret med ekstralys

Det er ikke alle som bor innen gangavstand til verken kino, opera eller teaterforestillinger. Bor du ute i distriktet, kan det være langt å kjøre, og det kan hende du må kjøre på veier uten gatelys. Da er det viktig med gode lys på bilen for å komme seg trygt fram og hjem igjen.

Kjøp ekstralys fra Nordeye

Nordeye har ekstralys til alle typer biler, enten du trenger lys til personbil, lastebil, traktor, arbeidsmaskiner eller ATV. I tillegg selger Nordeye andre ting du kanskje trenger, som arbeidslys, varsellys, lyspærer og ryggekamera. Her finner du altså utstyr både til familiebilen og til større kjøretøy. Nå er nok familiebilen førstevalget når du skal kjøre til teateret, og på mørke jøst- og vinterkvelder vil du nok sette pris på ekstralys på bilen.

Hold lyktene rene

For å få best mulig lys på bilen, og være godt synlig for andre, må du holde lyktene rene og fri for snø. LED-lys er veldig strømbesparende og de gir god sikt, men ettersom de er kalde, vil ikke snøen smelte på dem. Så sjekk alltid at lyktene er rene og snøfrie både før du drar hjemmefra og etter at bilen har stått parkert utenfor for eksempel butikken eller teateret. Både god sikt og god synlighet for andre er viktig for å kjøre trygt. Ikke glem å børste av og å bruke blinklysene. Manglende bruk av blinklys kan føre til farlige misforståelser og ulykker i trafikken.

Ekstralys for alle biler

Noen tenker at en ny bil har gode lys, men bilene er som regel bare utstyrt med standardlys. Det finnes mye ekstralys du kan montere selv for å øke sikten. Hvor mange ekstralys du trenger avhenger litt av hvor du bor. Kjører du bare rundt i opplyste byer, trenger du kanskje ikke like mange lys på bilen. Men hvis du bor utenfor sentrum, eller kjører mye på veier uten gatelys, er ekstralys en god investering. Gode lys kan også gjøre deg til en tryggere sjåfør, for du får bedre tid på deg til reagere dersom det dukker opp hindringer i veien. Så invester i noen ekstralys fra Nordeye før vinteren slår til for fullt.

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *