Menu

Den Nationale Scene i Bergen

Det er noe spesielt med det å dra på teater, kanskje enda mer spesielt i en by man ikke nødvendigvis har besøkt før. Vi har noen tips til teatre du bør besøke.

Dette inkluderer Den Nationale Scene (forkortet DNS) som ligger i Bergen Sentrum. Dette er et teater som er 100 % statlig finansiert, men samtidig utrolig populært.

Hvis du noen gang har vært i Bergen har du definitivt sett dette bygget, fordi det ligger midt i sentrum. Det er ikke nødvendigvis sånn at du vet hva bygget var, men når du ser bildet blir det klar for deg.

Hvorfor bør jeg besøke dette teateret?

Dette er et teater med en sentral historie i Bergen, akkurat som Nationaltheateret i Oslo eller Agder Teater i Kristiansand. Det har vært en del av byen så lenge at det har blitt en institusjon. Det som er viktig å tenke på når man skal på teater er at det er ganske fancy, så fin påkledning, kanskje til og med med parykker hadde vært aktuelt når man drar på teater.

Selvfølgelig skal man få bestemme helt selv hva man går med, men det å pynte seg litt ekstra skader jo aldri. Kanskje det gjør at du har lyst til å dra på teater oftere og oftere? Det er jo en eksklusiv og annerledes opplevelse.

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *