Menu

Hvordan ditt deksel kan matche antrekket ditt

Det er jo få steder man faktisk pynter seg lengre. Teateret er et av de siste av disse stedene. Derfor kan det være lurt å skaffe seg litt mer moderne typer tilbehør, slik at hele antrekket ditt kan passe sammen når du går på teater.

Hvordan kan jeg pynte meg?

Avhengig av hva slags forestilling det er du skal på, så er det vanlig å pynte seg når man skal på teater. Det er noen forestillinger som er mer offisielle enn andre, kanskje spesielt forestillinger der du har fått offisiell invitasjon eller lignende.

Men hvordan skal du pynte deg? Det du kan gjøre er å sjekke invitasjonen (om du har fått en), der det garantert vil stå noe om stil og antrekk. Hvis ikke, så kan du jo også høre med venner som har planer å dra på samme teater og høre om hva de har planer om.

Hvis du blir helt desperat så er det jo også mulig å ta kontakt med teateret, enten på telefon eller e-post og høre hva som er vanlig. Hvis du drar på litt mer avslappede teatere så kan du også ha en mer avslappet kleskode.

Hva skal jeg pynte meg med?

Det som er så spennende er at det finnes så mange spennende typer pynt. Du kan velge å ta med for eksempel en clutch til din mobiltelefon, eller du kan skaffe deg et deksel til din iphone 7 som passer perfekt med antrekket ditt. Det er ikke måte på hvor hippe og trendy disse dekslene har blitt. Det som er spennende er at du kan bruke dette dekselet som din veske istedenfor, da det ofte er plass til både penger, kort og mobil i disse. Da vil du se tradisjonelt pyntet ut, men med en moderne twist.

Har du en spesiell stil, så kan det være at du skal lage ditt eget deksel der du henter inspirasjon fra stilen du allerede har. Er det en klassisk stil du har, kan du lett komme unna med et deksel som er helt svart. Dette gjelder for både menn og kvinner, fordi det finnes deksler som passer for alle og enhver.

Det som er viktig er at du føler at antrekket ditt er gjennomført.

Kos deg på teateret

Det er jo utrolig viktig også å skulle kose seg når man er på teater, så ikke glem dette! Det å ha tid til å sosialisere seg litt i baren før forestillingen og under pausen er også en del av opplevelsen. Husk å ta deg god tid rett og slett. Et teaterstykke er mer enn bare det som skjer på scenen.

Når var du sist på teater da?

Kanskje det var litt for lenge siden? Vi anbefaler deg uansett at du sjekker ditt nærmeste teaters program for å se om det er noe som faller i smak for deg. Det er jo alltid gøy å gjøre noe nytt og gammeldags samtidig!

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *