Menu

Det andre teateret

Vi har jo tidligere skrevet om Den Nationale Scene i Bergen og Nationaltheateret i Oslo. Så vi tenkte at vi kunne skrive om enda et svært populært teater i Oslo, nemlig Det andre teateret.

Hva er Det Andre Teateret?

Dette er et teater som er litt utradisjonelt ettersom de fokuserer mer på improvisasjon. Dette er et teater som har svært mange forestillinger og det er også et teater der det er lett å bli med. Teateret holder til i Oslo og er svært populært blant både de som er med og besøkende.

Hva er improvisasjon?

Improvisasjon regnes som spontan fremføring. En måte som dette gjøres på på Det Andre Teateret er at publikum ofte kommer med forslag til ord som for eksempel apple airpods, tema, som for eksempel «nederlag» eller følelser, som for eksempel «overlykkelig» som må vises på scenen. Det kan være vanskelig eller lett. Det som er vanlig er også at det introduseres flere og flere elementer som skuespillerne må sjonglere og det er derfor mange liker improteater. Det er rett og slett veldig uforutsigbart.

Det som også er morsomt er at det kan bli veldig dårlig eller veldig bra.

Følg med

Hvis du har lyst til å sjekke ut programmet til Det Andre Teateret er det lett å gjøre.

De har også en rekke sider på sosiale medier som du kan sjekke ut.

Hvis du har barn har de også et svært godt tilbud for barn, både når det kommer til kurs og forestillinger.

Ta turen

Hvis du er nysgjerrig på improteater er det absolutt her du bør ta turen. Det er en helt annerledes teateropplevelse enn de fleste av oss er vant til.

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *